BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

traiteur,oost-vlaanderen,west-vlaanderen,traiteur babyborrel

Ontbijtbuffet babyborrel
Traiteur Oost & West- Vlaanderen

traiteur,oost-vlaanderen,west-vlaanderen,traiteur babyborrel

Welkom bij Wafels.be, jouw partner voor een smaakvol ontbijtbuffet voor babyborrels in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Wij begrijpen dat een ontbijtbuffet een origineel en heerlijk idee is om jouw speciale gelegenheid te vieren. Met onze focus op ontbijtbuffets en onze ervaring in het cateren van babyborrels, bieden wij de perfecte oplossing voor een onvergetelijk evenement.

Een smaakvol begin voor jouw babyborrel

Een babyborrel is een bijzondere gebeurtenis, en wat is er nu smaakvoller dan de dag beginnen met een ontbijtbuffet? Bij Wafels.be bieden we een scala aan heerlijke ontbijtgerechten. Onze ontbijtbuffets zijn ontworpen om aan elke smaak te voldoen, en we zorgen ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is. Onze ervaren koks bereiden ter plekke de lekkerste ontbijtgerechten, zodat jouw gasten van elke hap kunnen genieten.

Op locatie in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

Wafels.be is beschikbaar in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen om jouw babyborrel te verzorgen. Of je nu een klein intiem feestje wilt houden in een pittoresk dorpje in West-Vlaanderen of een groter evenement plant in het hart van Oost-Vlaanderen, wij hebben de perfecte locaties en cateringdiensten om jouw visie tot leven te brengen.

Reserveer nu!

Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen