BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

babyborrel,receptie,ontbijt

Babyborrel ontbijt als receptie

babyborrel,receptie,ontbijt

Bij Wafels.be begrijpen we dat een babyborrel ontbijtbuffet een origineel en heerlijk idee is om jouw speciale gelegenheid te vieren. Onze focus ligt op het aanbieden van een smaakvol ontbijtbuffet voor babyborrels tegen aantrekkelijke prijzen. Met onze expertise in ontbijtbuffetten en een vleugje van onze specialiteiten, wafels en pannenkoeken, zorgen we ervoor dat jouw evenement een unieke en smaakvolle ervaring wordt.

Het perfecte buffet voor jouw receptie 

Of je nu een kleine intieme babyborrel organiseert of een grotere receptie plant, ons ontbijtbuffet is geschikt voor elke gelegenheid. We kunnen het buffet aanpassen aan jouw wensen en behoeften, zodat het perfect past bij de sfeer van jouw evenement. Onze ervaren koks bereiden ter plaatse de lekkerste ontbijtgerechten, zodat jouw gasten van elke hap kunnen genieten. Bekijk zeker ons aanbod.

Betaalbare prijzen voor jouw ontbijtbuffet

Bij Wafels.be begrijpen we ook dat prijs belangrijk is bij het plannen van een babyborrel. Daarom bieden wij betaalbare prijzen voor onze ontbijtbuffetopties. We geloven dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, zonder dat het budget uit de hand loopt. Onze prijzen zijn transparant en competitief, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw evenement zonder je zorgen te maken over de kosten.

Reserveer nu!

Breng een vleugje zoete magie naar je feest met onze verleidelijke ontbijtbuffet. Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen