BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

dessertenbuffet,babyborrel prijs & werkwijze

Desserten buffet babyborrel

dessertenbuffet,babyborrel prijs & werkwijze

Wafels.be nodigd je uit om de onweerstaanbare wereld van onze ambachtelijke wafels en pannenkoeken te ontdekken. Ons dessertenbuffet voegt een onvergetelijke dimensie toe aan elke babyborrel. Of je nu een doopfeest, babyshower, gender reveal party of kraamfeest organiseert, wij brengen een magische zoete toets aan jouw speciale gelegenheid. Kom en geniet van de heerlijke verleidingen bij ons!

Waarom kiezen voor onze desserten op jouw babyborrel?

Bij Wafels.be staan we garant voor topkwaliteit en authenticiteit. Onze wafels en pannenkoeken worden ter plekke vers gebakken, waardoor ze altijd knapperig en smeuïg zijn. Onze menukaart biedt traditionele lekkernijen zoals wafels met poedersuiker en slagroom, maar ook creatieve opties met vers fruit en gesmolten chocolade. We verzekeren je dat jouw gasten zullen genieten van elke verrukkelijke hap.

Een unieke ervaring voor jouw gasten

Het boeken van ons dessertenbuffet voegt een unieke en gedenkwaardige ervaring toe aan je babyborrel. Onze vriendelijke en professionele bediening staat klaar om je gasten te verwennen en ervoor te zorgen dat niemand onze heerlijke wafels en pannenkoeken kan weerstaan. Laat ons de zoete zorgen wegnemen, terwijl jij optimaal geniet van jouw speciale feestje.

Reserveer nu!

Breng een vleugje zoete magie naar je feest met onze verleidelijke dessertenbuffet. Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen