BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

feestzaal,Oudenaarde,Ronse,Kluisbergen,catering

Onze catering op jouw feest

feestzaal,Oudenaarde,Ronse,Kluisbergen,catering

Bij Wafels.be zijn we gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit cateringdiensten voor babyborrels in de regio’s Ronse, Kluisbergen en Oudenaarde. Onze focus ligt op het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring met onze overheerlijke wafels en pannenkoeken. Of je nu een intieme babyborrel organiseert of een groter evenement plant, wij zijn er om jouw feest smaakvol te maken.

Catering op maat voor jouw babyborrel

Onze cateringdiensten zijn volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wij brengen de smaak van vers gebakken wafels en pannenkoeken rechtstreeks naar jouw gekozen locatie, of dat nu thuis is, in een park, of in een andere speciale omgeving. Onze ervaren koks bereiden ter plaatse de meest verrukkelijke creaties, van klassieke wafels met poedersuiker en slagroom tot meer creatieve opties met vers fruit en gesmolten chocolade.

Wij begrijpen dat het succes van jouw babyborrel afhangt van de kleine details, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw gasten genieten van elke hap en elke smaak. Kies voor Wafels.be en maak van jouw babyborrel een culinair feest, met de heerlijkste wafels, pannenkoeken en catering in Ronse, Kluisbergen en Oudenaarde.

Reserveer nu!

Breng een vleugje zoete magie naar je feest met onze verleidelijke dessertenbuffet. Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen