BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

west-vlaanderen,foodtruck babyborrel,evenement

Ontbijtbuffet babyborrel
Traiteur Oost & West- Vlaanderen

west-vlaanderen,foodtruck babyborrel,evenement

Op zoek naar een unieke foodtruck-ervaring voor jouw babyborrel in West-Vlaanderen? Zoek niet verder! Wafels.be brengt de smaakvolle wereld van wafels en pannenkoeken recht naar jouw feestlocatie met onze stijlvolle foodtruck. Met de focus op kwaliteit en creativiteit, zorgen we ervoor dat jouw babyborrel een onvergetelijke culinaire ervaring wordt.

Een foodtruck voor jouw babyborrel

Met onze foodtruck brengen we een vleugje authenticiteit en originaliteit naar jouw babyborrel in West-Vlaanderen. Onze specialiteiten zijn wafels en pannenkoeken, en we bieden een breed scala aan smaakvolle toppings en vullingen. Of je nu kiest voor klassieke wafels met poedersuiker en slagroom, of creatievere opties met vers fruit en gesmolten chocolade, onze foodtruck zal zeker in de smaak vallen bij jouw gasten.

Wafels en pannenkoenen op maat

Bij Wafels.be begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom werken we nauw met jou samen om het menu van onze foodtruck aan te passen aan jouw voorkeuren en behoeften. We zorgen ervoor dat elk gerecht vers ter plekke wordt bereid, zodat jouw gasten kunnen genieten van de heerlijke smaken en texturen van onze wafels en pannenkoeken.

Reserveer nu!

Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen