BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

ontbijt & dessert formules,ontbijt babyborrel,dessert

Traiteur ontbijtbuffet

ontbijt & dessert formules,ontbijt babyborrel,dessert

Bij Wafels.be zijn we jouw toegewijde traiteur voor een onvergetelijk ontbijtbuffet met een zoete twist. Onze focus ligt op het aanbieden van een heerlijk ontbijtbuffet met een breed scala aan verrukkelijke desserts, met specialiteiten zoals pannenkoeken en wafels. Of je nu een ontbijt voor een bijzondere gelegenheid, een zakelijke brunch of een feestelijk evenement organiseert, wij zorgen voor een smaakvolle start van de dag.

Een zoet begin met jouw ontbijtbuffet

Bij Wafels.be begrijpen we dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, en wat is er nu zoeter dan de dag beginnen met een heerlijk dessert? Onze ontbijtbuffets bieden een uitgebreid scala aan zoete lekkernijen, met inbegrip van onze specialiteiten, pannenkoeken en wafels. Onze ervaren koks bereiden ter plaatse deze smaakvolle creaties, waarbij je kunt kiezen uit traditionele smaken en creatieve opties met verschillende toppings en vullingen.

Een traiteur die jouw ontbijtbuffet speciaal maakt

Onze traiteurdiensten zijn volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu een intieme brunch of een groter ontbijtevenement plant, wij passen ons aan om jouw buffet speciaal te maken. Onze ontbijtbuffets kunnen worden aangepast aan de sfeer van jouw evenement, of het nu een zakelijke bijeenkomst is of een feestelijke babyborrel.

Reserveer nu!

Breng een vleugje zoete magie naar je feest met onze verleidelijke dessertenbuffet. Laat vandaag nog van je horen om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we te popelen om van jouw evenement een smakelijk en onvergetelijk festijn te maken. De wafelvreugde begint hier!

Offerte aanvragen