BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Genk,Eettruck,Streetfood,lokale foodtruck

Huur onze foodtruck in Genk

Genk,Eettruck,Streetfood,lokale foodtruck

Welkom bij Wafels.be, jouw lokale bron voor overheerlijke dessert-ervaringen in de regio Genk. Onze specialiteit? Het serveren van smaakvolle pannenkoeken en wafels op jouw evenement, of het nu een babyborrel, een receptie of een feest is. Met onze focus op kwaliteit en passie voor deze lekkernijen, garanderen we dat jouw gasten worden verwend.

Waarom kiezen voor onze foodtruck?

Bij Wafels.be begrijpen we dat er niets gaat boven de smaak van versgebakken pannenkoeken en wafels. Onze foodtruck is speciaal ontworpen om deze specialiteiten recht voor jouw ogen te bereiden. Ons menu biedt een breed scala aan heerlijke smaken en toppings, van traditioneel tot creatief.

Een unieke ervaring in Genk 

Of je nu een babyborrel, een receptie, een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement plant, onze foodtruck is de perfecte keuze. Onze pannenkoeken en wafels zijn geschikt voor elk tijdstip van de dag, van zoet tot hartig. We passen ons menu graag aan jouw voorkeuren en de sfeer van jouw evenement aan.

Reserveer nu!

Breng een smakelijk vleugje magie naar je feest met onze verleidelijke foodtruck. Neem vandaag nog contact op om je reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we klaar om van jouw evenement een onvergetelijke culinaire belevenis te maken. De smaakvolle reis begint hier!

Offerte aanvragen