BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Herentals,Foodtruck Herentals

Ontdek onze foodtruck in Herentals

Herentals,Foodtruck Herentals

Herentals, de stad van smaak en gastvrijheid, nodigt je uit om een onvergetelijke culinaire reis te ervaren met Wafels.be’s foodtruck. Of je nu een intieme babyborrel, een sprankelend bedrijfsfeest, een vrolijke communie of een lente-evenement plant, onze foodtruck in Herentals staat klaar om je gasten te verwennen met een breed scala aan smaakvolle wafels, overheerlijke pannenkoeken en een weelderig dessertbuffet.

Kies voor onze foodtruck

Wafels.be belichaamt perfectie in smaak en kwaliteit. Onze foodtruck in Herentals tovert de meest verrukkelijke wafels, smeuïge pannenkoeken en een dessertbuffet dat een streling is voor zowel de smaakpapillen als het oog. Alles wordt met toewijding en vers bereid, zodat je gasten kunnen genieten van de meest verfijnde smaken. Of het nu een bedrijfsfeest, communie, lentefeest of een ander speciaal evenement is, onze culinaire kunstwerken zullen je evenement naar een hoger niveau tillen.

culinair genot in herentals

Bij Wafels.be draait alles om smaakbeleving. Onze foodtruck in Herentals is een culinair avontuur op zich, en we nemen je gasten graag mee op een reis vol onvergetelijke smaken. We begrijpen dat een geslaagd evenement draait om het verwennen van de zintuigen, en dat is precies wat we leveren. Of je nu een babyborrel, bedrijfsfeest, communie, lentefeest of een ander speciaal evenement viert, onze foodtruck staat garant voor een smaakexplosie die nog lang in de herinnering zal blijven.

Boek nu en creëer een smaakvolle herinnering

Ben je klaar om je gasten te verrassen met een onvergetelijke culinaire belevenis in Herentals? Aarzel niet langer en geef ons de kans om je smaakpapillen te verwennen. Boek onze foodtruck nu voor je babyborrel, bedrijfsfeest, communie, lentefeest of ander speciaal evenement, en creëer samen met ons een culinaire herinnering die je gasten nog lang zullen koesteren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Wafels.be jouw evenement kan transformeren in een culinair festijn.

Offerte aanvragen