BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Kempen,Foodtruck Kempen

Foodtruck voor jouw event in de Kempen

Kempen,Foodtruck Kempen

Stap binnen in een wereld van smaakexplosies met Wafels.be in het schilderachtige Kempen. Onze rondreizende foodtruck staat garant voor overheerlijke lekkernijen op jouw feesten, of het nu een gezellige babyborrel, een sfeervol bruidsfeest, of welke festiviteit dan ook is.

Smul van Onze Specialiteiten: Pannenkoeken en Wafels

Bij ons draait alles om de onweerstaanbare combinatie van versgebakken pannenkoeken en wafels. Onze chef-koks zetten zich met passie in om elk gerecht te perfectioneren, en onze menukaart is een ontdekkingstocht vol heerlijke smaken, van de klassieke favorieten tot gedurfde creaties.

Een feestelijke beleving in de Kempen

Of je nu een babyborrel, bruidsfeest, of een ander feestelijk evenement plant in de betoverende Kempen, onze foodtruck voegt een unieke dimensie toe. We creëren een culinaire belevenis die perfect aansluit bij de sfeer van jouw festiviteit. Ons buffet, beladen met zoete en hartige lekkernijen, past bij elke gelegenheid.

Reserveer nu!

Boek onze foodtruck, de specialist in ambachtelijke wafels en pannenkoeken, voor een zoete en memorabele culinaire ervaring op jouw evenement. Laat de heerlijke geuren en smaken je feest of bijeenkomst transformeren tot een onvergetelijk festijn. Met vakmanschap en passie bereiden we versgebakken lekkernijen die iedereen zullen bekoren. Of het nu een bruiloft, bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of een andere gelegenheid is, wij brengen onze ambachtelijke keuken naar jouw locatie. Boek vandaag nog en laat je gasten genieten van de zoete verleidingen van Wafels.be. Een ervaring om te delen, een smaak om te herinneren.

Offerte aanvragen