BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Limburg,Limburg foodtruck

Foodtruck voor jouw event – Limburg

Limburg,Limburg foodtruck

Of je nu jouw babyborrel, receptie, bruidsfeest of een ander evenement viert in het hart van Limburg, onze foodtruck brengt de unieke sfeer van deze regio rechtstreeks naar jouw feestlocatie. We passen ons menu volledig aan op jouw persoonlijke voorkeuren en de stijl van jouw evenement. Zo kun je de authentieke Limburgse sfeer proeven, waar je feest ook plaatsvindt.

Een Feest voor de Smaakpapillen

Bereid je voor op een ongeëvenaarde smaakervaring met Wafels & Pannenkoeken in het hart van het prachtige Limburg. Onze rondreizende foodtruck is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een culinaire reis die jouw babyborrels, recepties, bruidsfeesten en diverse festiviteiten naar een hoger niveau tilt.

Neem een culinaire reis op wielen

Wij zijn geen gewone foodtruck; we zijn een culinaire reis op wielen. Laat je verleiden door onze specialiteiten: versgebakken pannenkoeken en wafels, bereid met passie en de beste ingrediënten. Ons menu is een aaneenschakeling van smaakvolle avonturen, van klassiek tot gewaagd.

Reserveer nu onze foodtruck!

Laat ons jou en je gasten meenemen op een culinaire reis vol smaken en genoegens die nog lang zullen heugen. Boek Wafels.be voor jouw evenement in Limburg en trakteer jezelf op de smaakexplosie die we speciaal voor jou hebben samengesteld. De culinaire ontdekkingsreis begint hier!

Offerte aanvragen