BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Mol,Mol foodtruck

Ontdek onze foodtruck ervaring in Mol

Mol,Mol foodtruck

Welkom bij Wafels.be, de ultieme bestemming voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Mol! Ontdek onze heerlijke foodtruck en trakteer jezelf op smaakvolle wafels en pannenkoeken. Of je nu een babyborrel, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement organiseert, onze foodtruck staat paraat om jou en je gasten te verwennen met de lekkerste desserts.

Proef onze unieke specialiteiten

Bij Wafels.be draait alles om smaak en kwaliteit. Onze foodtruck in Mol is gespecialiseerd in het serveren van onweerstaanbare wafels, pannenkoeken en andere heerlijke desserts. Onze gerechten worden vers bereid terwijl je wacht en zullen je smaakpapillen betoveren. Of het nu een bedrijfsfeest of een knusse babyborrel is, onze culinaire hoogstandjes tillen je evenement naar een hoger niveau.

Foodtruck plezier in Mol

Wafels.be brengt niet alleen eten; we creëren een ervaring. Onze foodtruck in Mol is de perfecte aanvulling op elk evenement. We begrijpen de impact van een geslaagde bijeenkomst en streven ernaar om je gasten te verwennen met onze ongeëvenaarde smaken. Of je nu een bedrijfsfeest plant of een uniek event, onze foodtruck voegt een smaakvolle dimensie toe die je gasten niet snel zullen vergeten.

Verander je event in een smulfeest!

Klaar om je evenement in Mol naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet langer en boek onze foodtruck via Wafels.be voor je babyborrel, bedrijfsfeest of ander speciaal event. Laat je gasten genieten van onze verrukkelijke wafels, pannenkoeken en meer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Wafels.be jouw evenement kan transformeren in een smulfeest dat nog lang zal worden herinnerd.

Offerte aanvragen