BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Turnhout,Oud Turnhout,Turnhout foodtruck,Oud Turnhout foodtruck

Huur onze foodtruck in Turnhout

Turnhout,Oud Turnhout,Turnhout foodtruck,Oud Turnhout foodtruck

Wafels.be is jouw toegewijde leverancier van verrukkelijke lekkernijen, perfect geschikt voor babyborrels, recepties, bruidsfeesten, en andere festiviteiten in de betoverende regio’s van Turnhout en Oud-Turnhout.

Een unieke beleving in turnhout en oud turnhout

Of je nu een babyborrel, receptie, bruidsfeest, of een ander evenement plant in Turnhout, Oud-Turnhout, of de naburige regio, onze foodtruck past perfect bij elke gelegenheid. Wij beloven een onvergetelijke smaakbeleving, waarbij we ons menu volledig aanpassen aan jouw wensen en de ambiance van jouw evenement.

Onze specialiteit: pannenkoeken en wafels

Onze specialiteit? De kunst van pannenkoeken en wafels, vers bereid om jouw evenement te verrijken. Stap binnen in onze foodtruck en ontdek een wereld van smaken, van traditioneel tot creatief, van zoet tot hartig. Met de meest verse ingrediënten brengen we de smaakexplosie naar jouw gasten.

Reserveer nu!

Voeg een magische toets toe aan jouw evenement in Turnhout, Oud-Turnhout, of de omliggende gebieden met onze betoverende foodtruck. Neem vandaag contact met ons op om jouw reservering te bevestigen. Bij Wafels.be staan we klaar om van jouw festiviteit een onvergetelijke culinaire reis te maken. Begin de smaakvolle reis hier!

Offerte aanvragen