BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

Schilde,Schilde foodtruck

Smaakvolle desserts in Schilde

Schilde,Schilde foodtruck

Welkom in Schilde, waar Wafels.be klaarstaat om jouw speciale evenement onvergetelijk te maken. Of je nu een babyborrel, bedrijfsfeest of een ander bijzonder event plant, onze foodtruck brengt de perfecte smaaksensatie naar jouw locatie. Laat ons je en je gasten verwennen met een verrukkelijk assortiment wafels, pannenkoeken en andere heerlijke desserts.

Proef onze specialiteiten

Wafels.be staat voor pure smaak en ongekende kwaliteit. Onze foodtruck in Schilde is gespecialiseerd in het bereiden van de meest verrukkelijke wafels, pannenkoeken en een breed scala aan overheerlijke desserts. Alles wordt vers en ter plekke bereid, zodat je gasten kunnen genieten van de ultieme smaaksensatie. Of je nu een bedrijfsfeest organiseert of een intieme babyborrel, onze culinaire hoogstandjes tillen je evenement naar een hoger niveau.

Foodtruck avontuur in Schilde

Wafels.be biedt niet alleen eten; we creëren een totaalbeleving. Onze foodtruck in Schilde voegt een smaakvolle dimensie toe aan elk evenement. We begrijpen de impact van een geslaagde bijeenkomst en streven ernaar om je gasten te verwennen met onze onovertroffen smaken. Of je nu een bedrijfsfeest plant of een uniek event organiseert, onze foodtruck is de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

Boek nu voor een smulfestijn!

Wil je van jouw evenement in Schilde een smaakvol festijn maken? Wacht niet langer en boek onze foodtruck via Wafels.be voor je babyborrel, bedrijfsfeest of ander speciaal event. Laat je gasten genieten van onze verrukkelijke wafels, pannenkoeken en meer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Wafels.be jouw evenement kan omtoveren tot een culinair avontuur om nooit te vergeten.

Offerte aanvragen