BOEK NU

Contact

Sint-Apollonialaan 204/03, 2400 Mol
+32 489 21 55 56
post@wafels.be

Volg ons via 

BOEK NU

© 2022 copyright wafels.be   •   Algemene voorwaarden   •   Privacy Policy   •   Website by Ziedoes!

wafelkraam,feest,wafels

Huur ons wafelkraam

voor het perfecte feestje

wafelkraam,feest,wafels

Bij wafels.be nodigen we je uit om de zoete verleiding van onze ambachtelijke wafels te ontdekken. Ons wafelkraam is de kers op de taart voor elk feestje of evenement. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of schoolfeest organiseert, wij brengen een vleugje magie met onze overheerlijke wafels.

Waarom kiezen voor ons wafelkraam?

Ons wafelkraam staat garant voor kwaliteit en authenticiteit. Onze wafels worden ter plekke gebakken, waardoor ze altijd vers en knapperig zijn. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en bieden een scala aan toppings, van traditionele poedersuiker en slagroom tot vers fruit en gesmolten chocolade. We zorgen ervoor dat jouw gasten smullen van elke hap.

Een unieke ervaring voor jouw gasten

Het huren van ons wafelkraam voegt een unieke en memorabele ervaring toe aan je evenement. Onze vriendelijke en professionele bediening staat klaar om je gasten te verwennen en ervoor te zorgen dat niemand onze heerlijke wafels kan weerstaan. Laat ons de zoete zorgen wegnemen, terwijl jij geniet van je feestje.

Reserveer nu!

Maak je feestje compleet met het huren van ons wafelkraam. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken. Wafels.be staat klaar om jouw evenement te transformeren in een smakelijke en onvergetelijke ervaring. Laat de wafelvreugde beginnen!

Offerte aanvragen

Hier komen
nog meer foto’s.

wafelkraam,feest,wafels

SHOP ONZE CREATIES